Termes i condicions

 

Les presents condicions generals de contractació s’apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a la plataforma de compra online www.atriumartis.com

Si entren a la nostra plataforma de compra online, està acceptant els presents termes i condicions.


Empresa
FUNDACIÓ PRIVADA CATALANA ATRIUM ARTIS
és una entitat que es dedica a la promoció de l’expressió plàstica d’avantguarda, mitjançant la plataforma de compra online a Girona, es venen llibres de caràcter de col·leccionista a través d’Internet en determinades condicions.

La raó social de l’empresa correspon a:
Fundació Privada Catalana Atrium Artis
C/ Sèquia, 11, 4ª planta – 17001 GIRONA
fundacio@atriumartis.com


Informació de la plataforma de compra online
Es reserva el dret a modificar l’oferta comercial de la seva plataforma de compra online de llibres.

FPC Atrium Artis fa tots els esforços dins dels seus mitjans per oferir la informació continguda en la seva plataforma de compra online de forma veraç i sense errors tipogràfics. 

En el supòsit de produir-se en algun moment algun error tipogràfic, aliè en tot moment a la voluntat de la FPC Atrium Artis, es procedeix immediatament a la seva correcció. D’existir un error tipogràfic en els preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, la FPC Atrium Artis mantindrà el preu ofert al client tret que el client decideixi anul·lar o canviar la seva compra sense cap cost per part seva.


Procediment de venda
Per a realitzar una compra, el client ha de seleccionar el llibre corresponent que sigui del seu interès, complimentar les dades requerides i procedir a l’enviament, acceptant l’Avís legal i la Política de privacitat.


En finalitzar aquest procés, que inclou el registre del client per a poder identificar-lo, la comanda és enviada per via telemàtica a la FPC Atrium Artis per ser processada.

El client rebrà una confirmació per correu electrònic a títol informatiu de què la seva comanda ha estat rebuda, l’informarem del número de compte bancari on ha de realitzar l’ingrés.

Cada comanda es posa en marxa a partir de la constatació del pagament.
L’import total de la comanda s’abonarà per endavant mitjançant transferència o ingrés en compte bancari. En el concepte de la transferència, especificar el títol del llibre sol·licitat. Aquesta forma de pagament no té cap mena de comissió addicional o suplement. La comanda serà enviada una vegada que la transferència bancària quedi reflectida en el nostre compte bancari (per tant, per a agilitzar el procés, és convenient enviar el justificant de pagament al nostre correu electrònic, d’aquesta manera, es tindrà constància que s’ha rebut l’import.

Els preus dels llibres exposats en la plataforma de compra online de la FPC Atrium Artis, inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).

Els enviaments tenen un cost de 5€ per comanda.

La data de lliurament en l’adreça indicada pel client dependrà de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d’enviament.

Per a enviaments dins del territori espanyol, el temps aproximat de lliurament és de cinc a deu dies feiners.

Les compres realitzades en la plataforma de compra online www.atriumartis.com se sotmeten a la legislació espanyola.

En el supòsit de qualsevol conflicte o discrepància, el fur aplicable serà el dels Jutjats o Tribunals del domicili habitual del consumidor. 


Canvis
El client que hagi adquirit un producte en la plataforma de compra online www.atriumartis.com pot canviar-lo sempre que ho comuniqui a la FPC Atrium Artis dins dels 15 dies següents a la recepció de la comanda, o en idèntic termini el client tindrà dret a la devolució de l’import pagat, a més es contempla el dret del consumidor a comprovar el bé.

En el supòsit de canvi o devolució de llibre ha d’estar en perfectes condicions, no ha d’haver estat usat. En aquest cas, pot canviar-se per un altre, d’igual o de valor superior, abonant el client la diferència de l’import. El client enviarà el llibre a una adreça facilitada per la FPC Atrium Artis i aquest enviarà el nou llibre una vegada hagi comprovat el correcte estat del primer. Les despeses d’enviament seran assumides en la seva totalitat pel client.


Productes danyats o defectuosos
Només s’acceptaran devolucions de llibres si el producte està danyat o defectuòs i sota la següent condició:

Si un llibre és diferent al sol·licitat pel client al qual li fos lliurat per error per part de la FPC Atrium Artis, aquest li serà retirat i se li lliurarà el llibre correcte sense cap càrrec addicional per al comprador.

Atrium Artis 01 Fundació Atrium Artis 02 Editorial – Atrium Artis 03 Old Publicacions

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis