Old Publicacions

La Naturalesa Humana (contes de nadal)

La Naturalesa Humana (contes de nadal) és un llibre de contes del periodista i escriptor Pius Pujades, amb dibuixos de Narcís Comadira, poeta, pintor i escriptor.

Per prologar-vos el llibre ningú millor que l’escriptor i periodista Antoni Puigverd, que explica a l’inici de l’obra: “La ironia és el motor que dona vida a aquests contes construïts amb un esperit molt juganer, un bon pòsit cultural i un estil elegant i rialler que combina amenitat i reflexió crítica. Són textos que segueixen aquell precepte planià: l’humor i el candor, si van junts, destil·len una acidesa gens agressiva, però insidiosa, valenta, sorprenent.

En un llibre escrit avui per un periodista, encara que sigui narratiu, encara que hagi acotat els arguments al pretext nadalenc, no podia faltar-hi una referència a la situació catalana actual. “Fum, fum, fum”, el conte que tanca el llibre és una paràbola de l’u d’octubre.”

Entrevista amb l’autor a Televisió de Girona

La Forma Articulada

La Forma Articulada. Les altres Fedores de Calvino, és un llibre d’edició limitada, 25 exemplars, una publicació que tracte sobre la intervenció artística i escultòrica de Pep Admetlla.

Austeritat formal i contundència volumètrica amb atmosfera silent per a una “arquitectura” mínima. Una Kunsthause com a refugi íntim per “La forma articulada”, metàfora de les altres Fedores. Continuació volumètrica de les –ciutats i el desig 4– del llibre “Les Ciutats Invisibles” d’Italio Calvino.

El Mar de l'Est

El Mar de l’Est, de Robert Fàbregas és la segona publicació de l’editorial, un llibre que navega entre la narració històrica i la novel·la iniciàtica posant l’èmfasi en la necessitat de forjar-nos el propi destí i guanyar-nos el nostre futur. El jove protagonista d’aquesta història entendrà que l’art és el veritable mirall de l’ànima que utilitzat com una brúixola li farà créixer la seva confiança, li oferirà noves perspectives i el guiarà a través de camins sorprenents encara inexplorats.

'7 portes + 1'

El primer dels exemplars, de la nostra editorial és ‘7 portes + 1′, fet per l’artista Pep Admetlla i Glòria Bosch, amics des de fa temps i que reflexionen sobre l’Holocaust. En una trentena d’exemplars (tots estan numerats) hi ha dibuixos originals de l’artista gironí.

Atrium Artis 01 Fundació Atrium Artis 02 Rupes Nigra 03 Old Publicacions

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis