Rupes nigra

Rupes Nigra

L’editorial neix amb l’objectiu de publicar llibres que siguin de qualitat tant en el contingut com en la presentació. Volem que els llibres esdevinguin veritables edicions de col·leccionista, ja que només se’n faran 150 exemplars i es destruiran els originals per evitar que es tornin a editar.

El primer llibre, dins la col·lecció ‘Diàlegs‘, confronta l’obra de l’artista Pep Admetlla amb les reflexions de la poetessa Glòria Bosch. En 30 dels exemplars s’inclouen dibuixos originals de l’artista. Es publicaran dos llibres cada any, oferim la possibilitat de subscriure’s per rebre els exemplars a casa.

Es tracta d’una iniciativa que pretén esdevenir una “eina transformadora” per oferir possibilitats de reflexionar sobre temes amb més profunditat. Els llibres es presenten en una edició japonesa cosida a mà. “Volem que sigui una edició de qualitat i que els llibres esdevinguin exemplars de col·leccionista”.

Per aconseguir-ho, a més, es faran tirades molt limitades. Només es faran 150 exemplars de cadascun dels números, a més, els PDF originals es destruiran per evitar que es puguin reeditar.

El primer exemplar ja està a la venda. Els llibres es vendran durant les presentacions però no els distribuiran pels canals habituals de les editorials. Hi ha la possibilitat de subscriure’s per tal de rebre els dos exemplars que s’editin cada any a casa (100 euros per ambdós).

Dues col·leccions

La idea és publicar dos llibres cada any, un d’art i assaig en la col·lecció anomenada ‘Diàlegs‘, i un altre de pensament contemporani, en la col·lecció ‘Morphosis‘. ‘Diàlegs’ uneix un artista i un escriptor o assagista amb la finalitat d’aprofundir en la relació entre la peça creada, el pensament i el debat, deixant les conclusions i reflexions finals al lector.

'7 portes + 1'

El primer dels exemplars, titulat ‘7 portes + 1′, fet per l’artista Pep Admetlla i Glòria Bosch, els dos autors són amics des de fa temps i reflexionen sobre l’Holocaust. En una trentena d’exemplars (tots estan numerats) hi ha dibuixos originals de l’artista gironí.

El mar de l'Est

El mar de l’Est, de Robert Fàbregas ès la segona publicació de l’editorial, un llibre que navega entre la narració històrica i la novel·la iniciàtica posant l’èmfasi en la necessitat de forjar-nos el propi destí i guanyar-nos el nostre futur. El jove protagonista d’aquesta història entendrà que l’art és el veritable mirall de l’ànima que utilitzat com una brúixola li farà créixer la seva confiança, li oferirà noves perspectives i el guiarà a través de camins sorprenents encara inexplorats.

Atrium Artis 01 Fundació Atrium Artis 02 Rupes nigra 03 Publicacions

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis