L’Hostaler i altres assajos

EDITORIAL Rupes Nigra TEMÀTICA Assajos ISBN 978-84-09-10864-0 DIPÒSIT LEGAL GI 473-2019 NÚM. PÀG. 88 IDIOMA Català PVP (IVA INC) 17€
Ramon Alcoberro i Robert Fàbregas

L’Hostaler i altres assajos

L’Hostaler i altres assajos, un nou llibre d’assaig, un estudi sobre Henry David Thoreau, un dels fundadors de la literatura estatunidenca. Un llibre coordinat pel Ramón Alcoberro, filòsof, i fou l’autor del primer assaig de filosofia de la postmodernitat publicat en català El desordre cívic i per l’escriptor i activista cultural Robert Fàbregas. La il·lustració de la portada ha estat realitzada per l’artista Jordi Amagat.

Entre les contribucions més importants de Thoreau, s’hi troben els seus escrits sobre la història natural i la filosofia, en què anticipa l’ecologia i la història mediambiental, dues de les fonts de l’ecologisme i la teoria del decreixement contemporanis. Entre els seus assajos, apart de l’Hostaler, podem trobar textos tant actuals com aquest “Sense sensibilitat moral, la llei no serveix per a res i, més aviat al contrari, pot resultar contraproduent: viure és diferent -i més poderós- que simplement existir i el legalisme més aviat mata la vida”.

Aquest llibre presenta tres assaigs representatius de Thoreau, com un primer tast per a continuar després altres lectures. L’esclavitud a Massachussets és un dels seus textos polítics més importants. No només s’hi desenvolupa un argumentari contra l’esclavatge i una reflexió sobre el paper de la moral en les decisions polítiques. Hi trobem també una reflexió sobre un tema central de la filosofia política del liberalisme: el principi de consentiment. S’hi argumenta que quan trenca amb el principi de consentiment un govern es torna injust i, en conseqüència, es fa també il·legítim.

VENDA ONLINE

El pagament es farà per domiciliació bancària una vegada confirmem la vostra compra.

Llegir Termes i condicions

Import del transport 5€.
El llibre es pot recollir sense l’import del transport a:
Bou & Associats, C/ Sèquia, 11, 4ª planta | 17001 Girona
T. 972 208 450

He llegit i accepto l’avís legal i política de privacitat d’aquest web

Dono el meu consentiment per rebre comunicacions comercials posteriors d’ATRIUM ARTIS, per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/ CE 34/2002


Atrium Artis 01 Fundació Atrium Artis 02 Editorial – Atrium Artis 03 Old Publicacions

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis