Links

Casa de Cultura del Gironès Les Bernardes

http://bernardes.cat/

La CASA DE CULTURA de les Bernardes, es caracteritza per els diferents usos que ha rebut al llarg de la seva història.

Fins arribar la guerra civil espanyola, va ser la casa pairal de la família Vilaseca -Tarrés, aquests en van haver de fugir i anar-se a refugiar i durant els tres anys següents es va convertir en la Casa de la Vila.

En arribar l’any 39, van veure-hi una bona oportunitat les tropes de Franco, les quals si van instal·lar i en van fer la seva base durant un bon temps.

Qui en va seguir fent ús de la casa, va ser el Dr. Fontanet, el qual va situar-hi el seu dispensari fins aproximadament el 1944 quan ja per últim va ser comprat pel bisbat. La comunitat és traslladada allà, i es converteix en un convent de monges de clausura, Les Bernardes i allà romandran fins l’any 1979, coincidint amb l’expansió de la vila, decideixen marxar per falta de tranquil·litat. És en aquest moment quan la diputació compra la casa i amb un parell d’anys, la casa ja està adequada com a centre cultural. La inauguració no serà fins al cap d’una anys aproximadament el juliol de 1983.

Sies.TV

http://www.sies.tv/

sies.tv és una cadena de televisió IP, que emet els seus continguts a través de la xarxa Internet. Té la vocació de cobrir tot el territori de llengua catalana amb continguts que facin referència a l’actualitat cultural, noves tendències i tot el que afecta el coneixement i la innovació.

Atrium Artis 01 Fundació Atrium Artis 02 Editorial – Atrium Artis 03 Old Publicacions

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis