Publicacions

'7 portes + 1'

El primer dels exemplars, de la nostra editorial es ‘7 portes + 1′, fet per l’artista Pep Admetlla i Glòria Bosch, amics des de fa temps i que reflexionen sobre l’Holocaust. En una trentena d’exemplars (tots estan numerats) hi ha dibuixos originals de l’artista gironí.

El mar de l'Est

El mar de l’Est, de Robert Fàbregas és la segona publicació de l’editorial, un llibre que navega entre la narració històrica i la novel·la iniciàtica posant l’èmfasi en la necessitat de forjar-nos el propi destí i guanyar-nos el nostre futur. El jove protagonista d’aquesta història entendrà que l’art és el veritable mirall de l’ànima que utilitzat com una brúixola li farà créixer la seva confiança, li oferirà noves perspectives i el guiarà a través de camins sorprenents encara inexplorats.

 

La Forma articulada

La Forma Articulada. Les altres Fedores de Calvino. és un llibre d’edició limitada, 25 exemplars, una publicació que tracte sobre la intervenció artística i escultòrica de Pep Admetlla.

Austeritat formal i contundència volumètrica amb atmosfera silent per a una “arquitectura” mínima. Una Kunsthause com a refugi íntim per “La forma articulada”, metàfora de les altres Fedores. Continuació volumètrica de les – ciutats i el desig 4 – del llibre “les Ciutats invisibles” d’Italio Calvino.

 

Atrium Artis 01 Fundació Atrium Artis 02 Rupes nigra 03 Publicacions

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis