Exposició “Bosc interior” de Nora Lladó a Riudellots de la Selva

La Fundació Atrium Artis i l’Ajuntament de Riudellots presentem una nova exposició, en aquest cas de la jove artista Nora Lladó Margenat, titulada Bosc Interior.

L’autora escriu en la presentació de l’exposició “Dins de cadascun de nosaltres hi habita un bosc, en ocasions inexplorat, creat a base de records, emocions, sentiments i experiències.

El bosc interior creix i es defineix al mateix temps en que ho fem nosaltres. És l’encarregat de mostrar-nos el camí, però també de permetre que ens perdem en l’espessor de tant en tant.

A través de la pintura i la il·lustració, aquests sentiments i emocions que ronden entre el fullatge, es materialitzen en forma de monstres de tot tipus, destinats a acompanyar-te durant una petita part del camí o, en ocasions, a quedar-se a viure per sempre sota les branques del teu bosc.

Amb aquesta exposició, et convido a visitar una petita part del que ha configurat fins ara el meu propi bosc, animant-te, al mateix temps, a explorar els racons i monstres que també creixen dins teu.”

Es podrà veure del 3 al 26 de novembre a la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva. La inauguració serà el divendres 3 de novembre a les 19:30h.

Horari d’obertura de l’exposició: Els diumenges 19 i 26 de novembre d’11 a 13h. I del 6 al 24 de novembre en horari de la Casa de Cultura, de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16.30h a 20h, i els divendres 10 i 24 de 16.30 a 20h, excepte la tarda del dijous 16, en què l’horari de tarda serà de 16.30 a 18h.

 

 

 

ACTUALITAT

16/02/23

Homenatge a Paco Torres Monsó

Col·laborem a l’exposició Homenatge a Paco Torres Monsó de Cogarage i Bonart, amb motiu dels 100 anys de l’artista gironí. La mostra es podrà visitar fins al 15 de març al Coworking Cogarage (Carrer de la Rutlla, 148) en horaris a convenir. Francesc Torres Monsó (Girona, 1922-2015) va ser una figura cabdal en l’evolució de l’escultura […]

...

29/04/23

Trobades amb els candidats i candidates a l’alcaldia de l’Ajuntament de Girona

Des de la Fundació Atrium Artis incentivem que les relacions entre el pensament i la creació es produeixin en un marc on l’entorn (mitjans, agents, institucions, creadors i empreses) sigui del tot propici, que la creativitat sigui una necessitat primordial per els ciutadans. Per aquest motiu hem començat unes trobades amb els candidats a les […]

...

20/11/20

Es convoca la 1ª edició de la Beca Berta Casas a la recerca sobre art contemporani

Girona.- La Fundació Atrium Artis i Bonart cultural, amb la participació i col·laboració del Grup Excursionista i Esportiu Gironí -GEiEG- i la Fundació Lluís Coromina creen la I Beca Berta Casas per a una/un investigador o equip d’investigació. Entre els objectius de la beca que es convoca, hi ha el de potenciar la recerca d’artistes […]

...

10/05/19

Visita al DOR Museum i La Fortalesa de Sant Julià de Ramis

El proper 9 de juny realitzarem una visita a La Fortalesa i al DOR Museum de Sant Julià de Ramis per conèixer de primera mà l’Espai Quim Hereu explicat pel mateix artista, considerat en l’actualitat com a màxim representant del corrent artístic anomenat Estrambotisme. Hereu ens explicarà com desenvolupa i crea cada quadre, els esbossos […]

...

 

 

Tota l'actualitat

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis