Exposició “Bosc interior” de Nora Lladó a Riudellots de la Selva

La Fundació Atrium Artis i l’Ajuntament de Riudellots presentem una nova exposició, en aquest cas de la jove artista Nora Lladó Margenat, titulada Bosc Interior.

L’autora escriu en la presentació de l’exposició “Dins de cadascun de nosaltres hi habita un bosc, en ocasions inexplorat, creat a base de records, emocions, sentiments i experiències.

El bosc interior creix i es defineix al mateix temps en que ho fem nosaltres. És l’encarregat de mostrar-nos el camí, però també de permetre que ens perdem en l’espessor de tant en tant.

A través de la pintura i la il·lustració, aquests sentiments i emocions que ronden entre el fullatge, es materialitzen en forma de monstres de tot tipus, destinats a acompanyar-te durant una petita part del camí o, en ocasions, a quedar-se a viure per sempre sota les branques del teu bosc.

Amb aquesta exposició, et convido a visitar una petita part del que ha configurat fins ara el meu propi bosc, animant-te, al mateix temps, a explorar els racons i monstres que també creixen dins teu.”

Es podrà veure del 3 al 26 de novembre a la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva. La inauguració serà el divendres 3 de novembre a les 19:30h.

Horari d’obertura de l’exposició: Els diumenges 19 i 26 de novembre d’11 a 13h. I del 6 al 24 de novembre en horari de la Casa de Cultura, de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16.30h a 20h, i els divendres 10 i 24 de 16.30 a 20h, excepte la tarda del dijous 16, en què l’horari de tarda serà de 16.30 a 18h.

 

 

 

ACTUALITAT

19/10/22

Nou llibre de poesia La Devesa Exànime de Marcel Riera amb fotografies de Quim Curbet

Hem presentat el passat divendres 21 d’octubre, a les 19 h, el poemari La Devesa exànime, un llibre de poesies sobre la ciutat de Girona i la seva Devesa, escrit per el poeta Marcel Riera i il·lustrat amb fotografies de Quim Curbet. La presentació es va fer amb la participació dels autors, i dels escriptors Àlex […]

...

08/04/19

Robert Fàbregas i Pius Pujades a la Fira del Llibre de Salt

La Fundació Atrium Artis, presentarà el llibre Contes de Nadal, de Pius Pujades i El Mar de l’Est, de Robert Fàbregas, així com la resta de llibres a la parada de l’editorial Rupes Nigra, a la segona edició del Fira del Llibre de Salt. L’Associació de veïns del barri dels Escriptors de Salt organitza per […]

...

27/09/22

El públic omple la Biblioteca Carles Rahola a la primera conferència de Miquel del Pozo

El dia 27 de setembre es va celebrar la primera conferència del nou cicle de conferències sobre art, la sala es va omplir de públic, 120 persones, per escoltar a l’arquitecte i historiador Miquel del Pozo. El segon cicle té el títol “Post Scriptum II: La imatge després de la paraula” on es seguiran diferents […]

...

27/09/21

Presentació del llibre “El Jardí d’Epicur” d’Anatole France

El proper 7 d’octubre presentem el llibre “El Jardí d’Epicur” d’Anatole France a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, a les 18h, amb la historiadora Rosa Maria Gil. El llibre d’assaig, és la traducció del francès al català de l’obra “El Jardí d’Epicur” d’Anatole France, amb una introducció de la historiadora Rosa Maria Gil titulada […]

...

 

 

Tota l'actualitat

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis