Exposició “Bosc interior” de Nora Lladó a Riudellots de la Selva

La Fundació Atrium Artis i l’Ajuntament de Riudellots presentem una nova exposició, en aquest cas de la jove artista Nora Lladó Margenat, titulada Bosc Interior.

L’autora escriu en la presentació de l’exposició “Dins de cadascun de nosaltres hi habita un bosc, en ocasions inexplorat, creat a base de records, emocions, sentiments i experiències.

El bosc interior creix i es defineix al mateix temps en que ho fem nosaltres. És l’encarregat de mostrar-nos el camí, però també de permetre que ens perdem en l’espessor de tant en tant.

A través de la pintura i la il·lustració, aquests sentiments i emocions que ronden entre el fullatge, es materialitzen en forma de monstres de tot tipus, destinats a acompanyar-te durant una petita part del camí o, en ocasions, a quedar-se a viure per sempre sota les branques del teu bosc.

Amb aquesta exposició, et convido a visitar una petita part del que ha configurat fins ara el meu propi bosc, animant-te, al mateix temps, a explorar els racons i monstres que també creixen dins teu.”

Es podrà veure del 3 al 26 de novembre a la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva. La inauguració serà el divendres 3 de novembre a les 19:30h.

Horari d’obertura de l’exposició: Els diumenges 19 i 26 de novembre d’11 a 13h. I del 6 al 24 de novembre en horari de la Casa de Cultura, de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16.30h a 20h, i els divendres 10 i 24 de 16.30 a 20h, excepte la tarda del dijous 16, en què l’horari de tarda serà de 16.30 a 18h.

 

 

 

ACTUALITAT

23/03/21

Presentació en directe a Youtube del llibre “Qui més anuncia més ven. Història de la publicitat a Girona”

  La presentació és aquest dimarts 30 de març amb l’autor Lluís Costa i Joan Manuel Tresserras que ha fet el pròleg i Toni Iglésies autor de l’epíleg Podeu seguir la presentació en aquest enllaç.     Aquest dimarts 30 de març (12 h) es presenta el llibre Qui més anuncia, més ven. Història de […]

...

30/09/19

Presentació del llibre Walter Benjamin & Bertolt Brecht: trobada a Portbou

Hem fet la presentació oficial del llibre del llibre «Walter Benjamin & Bertolt Brecht: trobada a Portbou», un diàleg fictici i emocionant entre el filòsof i el dramaturg, tots dos alemanys, escrit per l’antropòloga Maria Maïlat, el passat diumenge 29 de setembre a la Casa Walter Benjamin de Portbou, dins dels actes de cloenda de […]

...

05/09/19

Artistes gironins a Shanghai de la mà de la Fundació

La Fundació Atrium Artis està comissariant una mostra d’artistes gironins que es presentarà a l’esdeveniment 2019 Yangtze River Delta International Cultural Industries Expo (YRDICIE) a la ciutat de Shanghai del 21 al 24 de novembre de 2019 en el National Exhibition and Convention Center (333 Songze Avenue, Shanghai). L’esdeveniment, vol atraure recursos a nivell global […]

...

07/04/21

Exposició “Esbossos i apunts”, de l’artista Sara Villarta a Riudellots de la Selva

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva i la Fundació Atrium Artis, organitzem l’exposició “Esbossos i apunts”, de la mà de l’artista Sara Villarta, a partir del 7 de maig a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva. “En els dibuixos de la Sara hi ha quelcom més que uns […]

...

 

 

Tota l'actualitat

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis