Exposició “Bosc interior” de Nora Lladó a Riudellots de la Selva

La Fundació Atrium Artis i l’Ajuntament de Riudellots presentem una nova exposició, en aquest cas de la jove artista Nora Lladó Margenat, titulada Bosc Interior.

L’autora escriu en la presentació de l’exposició “Dins de cadascun de nosaltres hi habita un bosc, en ocasions inexplorat, creat a base de records, emocions, sentiments i experiències.

El bosc interior creix i es defineix al mateix temps en que ho fem nosaltres. És l’encarregat de mostrar-nos el camí, però també de permetre que ens perdem en l’espessor de tant en tant.

A través de la pintura i la il·lustració, aquests sentiments i emocions que ronden entre el fullatge, es materialitzen en forma de monstres de tot tipus, destinats a acompanyar-te durant una petita part del camí o, en ocasions, a quedar-se a viure per sempre sota les branques del teu bosc.

Amb aquesta exposició, et convido a visitar una petita part del que ha configurat fins ara el meu propi bosc, animant-te, al mateix temps, a explorar els racons i monstres que també creixen dins teu.”

Es podrà veure del 3 al 26 de novembre a la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva. La inauguració serà el divendres 3 de novembre a les 19:30h.

Horari d’obertura de l’exposició: Els diumenges 19 i 26 de novembre d’11 a 13h. I del 6 al 24 de novembre en horari de la Casa de Cultura, de dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16.30h a 20h, i els divendres 10 i 24 de 16.30 a 20h, excepte la tarda del dijous 16, en què l’horari de tarda serà de 16.30 a 18h.

 

 

 

ACTUALITAT

21/12/23

2 edició de la Beca Berta Casas, dotada amb 2.000 €

Es torna a convocar la Beca Berta Casas, impulsada per la Fundació Atrium Artis i bonart cultural, amb la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina i del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), que té l’objectiu de de potenciar la recerca d’artistes contemporanis catalans o moviments/institucions catalanes o amb una seu a Catalunya que no […]

...

30/09/19

Presentació del llibre Walter Benjamin & Bertolt Brecht: trobada a Portbou

Hem fet la presentació oficial del llibre del llibre «Walter Benjamin & Bertolt Brecht: trobada a Portbou», un diàleg fictici i emocionant entre el filòsof i el dramaturg, tots dos alemanys, escrit per l’antropòloga Maria Maïlat, el passat diumenge 29 de setembre a la Casa Walter Benjamin de Portbou, dins dels actes de cloenda de […]

...

17/11/21

Darrera conferència de Miquel del Pozo, Exigències del guió: #metoo al s. XVII

Aquest 14 de novembre hem fet la tercera conferència del cicle Post Scriptum a la Biblioteca Carles Rahola, la sala es va tornar a omplir per escoltar a l’arquitecte i historiador Miquel del Pozo, col·laborador del Museu del Prado de Madrid, col·laborador del programa La Ventana de la SER i divulgador de l’art a Twitter […]

...

21/04/20

Publicacions de l’editorial Rupes Nigra per aquest Sant Jordi

L’editorial ha publicat sis llibres de diferent temàtica, des de llibres d’assaig, de pensament, artístics i relats. El primer llibre es va publicar l’any 2017. Es tracta del llibre titulat 7 portes + 1 de Pep Admetlla i Glòria Bosch. Una reflexió a l’entorn de la Xoà (Holocaust). Durant l’any 2018 es va publicar El […]

...

 

 

Tota l'actualitat

Contacta'ns

c/ Sèquia 11, 4a planta
17001 Girona

619 171 277
fundacio@atriumartis.com

iglesiesassociats Fundació Atrium Artis